Euregionaal taxiservice
+31(0)616097085 / +31(0)645669386

Maastaxi Maastricht

Betrouwbaar - Vakbekwaam - Zakelijk

Vakbekwaam - Betrouwbaar - Zakelijk

Maastaxi Maastricht streeft naar een kwalitatieve dienstverlening, waarbij de klant centraal staat. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos op reis kunt gaan. Al onze chauffeurs zijn gekwalificeerd en gediplomeerd. Omdat wij representativiteit hoog in het vaandel hebben staan, zijn onze chauffeurs altijd zakelijk gekleed en de auto’s van goede kwaliteit. Wanneer u bij ons een taxi bestelt dan kunt u ervan op aan dat u in een nette taxi - voorzien van alle gemakken - en door een vriendelijke en vakbekwame chauffeur veilig naar uw bestemming wordt gebracht. Wij verzorgen taxivervoer voor zowel zakelijk-, personen- als groepsvervoer.


Hoe wij werken?

Wij vinden het van belang om onze klanten optimaal te bedienen, daarom bieden wij onze taxiservice 24 uur per dag, 7 dagen per week aan. U kunt gebruikmaken van onze verschillende diensten. U kunt contact met ons opnemen via de taxicentrale of via whatsapp op +31616090785 of +31645669386. U kunt ook vooruit bestellen: ideaal voor feesten en partijen. Wilt u een prijsopgave, dan kunt u die aanvragen via de taxicentrale of via de website.


Tarieven

Naar de luchthaven, uw favoriete restaurant, een personeelsfeest, een zakenreis of familie bezoek. Maastaxi Maastricht heeft altijd een tarief op maat. U kunt bij één van onze telefonisten vrijblijvend een offerte opvragen of direct een prijs van de taxirit berekenen.

UA-72431028-1